Loonadministratie

Voor onze zakelijke klanten kunnen wij naast de bedrijfsadministratie ook de loonadministratie verzorgen. Indien een ondernemer personeel in dienst heeft, dan zal er binnen zijn of haar bedrijf sprake zijn van loonbetalingen. Naast de netto loonbetalingen aan het personeel, dient tevens afdracht plaats te vinden van de loonheffing en premies werknemersverzekeringen.

Daarnaast zal de ondernemer te maken kunnen krijgen met allerlei vragen van zijn personeelsleden over het loon, onkostenvergoedingen, arbeidscontracten, werktijden, aanvullende verzekeringen, etc.

Bij het op juiste wijze voeren van een loonadministratie komt een hoop kijken. Financieel Adviesbureau Gerben de Boer heeft ruime ervaring op het gebied van personeelszaken in het algemeen en het voeren van een loonadministratie in het bijzonder. Wij overleggen graag met de ondernemer wat wij voor hem op dit gebied kunnen betekenen. Net als bij onze dienstverlening op het gebied van bedrijfsadministraties kunt u delen van of zelfs de gehele loonadministratie aan ons uitbesteden.

Onze standaardwerkzaamheden bestaan onder andere uit het verlonen van de door de ondernemer aangeleverde loonmutaties. Periodiek ontvangt u dan van ons computeruitdraaien van:

  • de salarisstroken (tweevoud);
  • de gegevens ten behoeve van de aangifte loonbelasting.

Daarnaast kunnen wij de ondernemer behulpzaam zijn bij het inrichten en onderhouden van een personeelsdossier, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, etc. U mag hierbij van ons een kritische blik verwachten met betrekking tot de fiscale risico's. 

De kosten voor het voeren van uw salaris administratie:

  • Invoeren en aanmelden nieuwe onderneming, eenmalig € 75,-
  • Wijzigen personeelsleden, per personeelslid eenmalig € 25,-
  • Verlonen € 15,- per loonstrook

Voor verdere informatie kunt u ons bellen of een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen.

Contactgegevens

De Lange Gangh 7A

1398 CV MUIDEN

0294 - 265 320

www.adviesbureau-deboer.nl

info@adviesbureau-deboer.nl

 

Nieuwsbrief

Enter your email to join our mailing list

logo erkend hypotheekadviseur

logo kifid

logo register belastingadviseurs