Belasting

Inkomstenbelasting

Voor 1 april van ieder jaar dient de aangifte inkomstenbelasting ingevuld te zijn. Dit geldt voor zowel particulieren als voor ondernemers. De aangifte bestaat ondermeer uit uw inkomen casu quo winst, hypotheekrenteaftrek en mogelijk een aftrek voor ziektekosten (niet vergoede ziektekosten). 
Financieel Adviesbureau Gerben de Boer kan ervoor zorgen dat u geen aftrekbare kosten laat liggen. Hierbij vinden wij het vanzelfsprekend dat wij alle fiscaliteiten in uw voordeel zullen benutten. Wij zullen u niet uitknijpen als een citroen.

Toeslagen

Toeslagen zijn een tegemoetkoming van de overheid voor verschillende kosten. De zorgtoeslag helpt u om de premie voor de zorgverzekering te kunnen betalen. Huurtoeslag is een tegemoetkoming voor de huur die u betaalt voor uw woning. Daarnaast is er het kindgebonden budget en de kinderopvangtoeslag.

Vennootschapsbelasting

Rechtsvormen zoals een B.V. en een N.V. zijn altijd verplicht aangifte vennootschapsbelasting te doen. Een stichting, vereniging of vergelijkbare organisatie moet alleen in bepaalde situaties aangifte vennootschapsbelasting doen. 

Successie

Indien u erfgenaam bent of op een andere wijze iets uit een nalatenschap ontvangt is daarover successiebelasting verschuldigd. U moet daarvan aangifte doen bij de betreffende belastingdienst. Het invullen van een successie aangifte en advisering van successie behoort ook tot onze werkzaamheden.

BTW

Als ondernemer voor de btw moet u btw-aangifte doen. U moet in uw aangifte de btw aangeven die u hebt berekend aan uw klanten, en de btw die u kunt aftrekken. 

Contactgegevens

De Lange Gangh 7A

1398 CV MUIDEN

0294 - 265 320

www.adviesbureau-deboer.nl

info@adviesbureau-deboer.nl

 

Nieuwsbrief

Enter your email to join our mailing list

logo erkend hypotheekadviseur

logo kifid

logo register belastingadviseurs