Verzekeringen

Zorgverzekering

Iedereen die in Nederland woont of werkt, is wettelijk verplicht een basisverzekering te hebben. Deze basisverzekering dekt de standaardzorg van bijvoorbeeld huisarts, ziekenhuis of apotheek. Daarnaast kan iedereen zich (vrijwillig) aanvullend verzekeren voor kosten die het basispakket niet vergoedt.

Levensverzekering

Een levensverzekering is een verzekering die verband houdt met het leven of de dood van de mens, of met de verzorging van de uitvaart van de overledene. Een ongevallenverzekering is in de meeste landen géén levensverzekering. Laat de erfgenamen niet achter met financiële zorgen. 

Een levensverzekering kan uitkeren bij overlijden van de verzekerde, al dan niet voor een bepaalde datum of juist bij in leven zijn van de verzekerde op een bepaalde datum. Een levensverzekering kan ook een mengvorm van beide zijn, er wordt dan zowel uitgekeerd bij in leven zijn als bij eerder overlijden. Tot slot kan een levensverzekering een periodieke uitkering geven zolang de verzekerde in leven is of juist vanaf het moment dat de verzekerde komt te overlijden.

Inkomensverzekering

Als u als ondernemer ziek wordt of tijdelijk uit de roulatie bent door een ongeluk, heeft u misschien langere tijd geen inkomen meer. U moet zelf zorgen dat u dan voldoende geld heeft. U krijgt pas een bijstandsuitkering als u geen inkomen of vermogen heeft. Daarom is het belangrijk dat u zelf voor zekerheid zorgt. Dat kan met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).

Wij kunnen voor u verschillende mogelijkheden uitzoeken.

Schadeverzekeringen

Verzekeren is in wezen het overdragen van risico’ s. Risico’ s zijn onlosmakelijk verbonden aan het leven dat je leidt. Soms zijn deze risico’ s zo groot, dat je ze niet helemaal zelf kunt dragen. Hiertoe kun je tegen betaling van een premie risico’s overdragen aan een verzekeraar.

Alles wat u dierbaar is, is te verzekeren. Financieel Adviesbureau Gerben de Boer adviseert u graag, zodat u de voor uw situatie passende keuze kunt maken.

Contactgegevens

De Lange Gangh 7A

1398 CV MUIDEN

0294 - 265 320

www.adviesbureau-deboer.nl

info@adviesbureau-deboer.nl

 

Nieuwsbrief

Enter your email to join our mailing list

logo erkend hypotheekadviseur

logo kifid

logo register belastingadviseurs