Schadeverzekeringen

Rechtsbijstandverzekering

Of u particulier bent of een bedrijf heeft. Het kan altijd voorkomen dat u in een juridisch conflict betrokken raakt. De meeste mensen hebben geen ervaring met juridische processen. Daarom is professionele ondersteuning vaak noodzakelijk. De kosten van professionele ondersteuning zijn hoog. Het is daarom verstandig om u te verzekeren tegen deze kosten van rechtshulp. Hiervoor kunt u via ons kantoor een rechtsbijstandverzekering afsluiten.

Aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering is geen wettelijk verplichte verzekering. Een aansprakelijkheidsverzekering is echter wel verstandig om te hebben.

Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u financieel gedekt in de gevallen dat u bij anderen drinken morst over het tapijt, uw kind tegen een geparkeerde auto aan fietst, uw hond een antieke vaas om stoot, of nog erger, wanneer u iemand zonder opzet lichamelijke schade toebrengt.

De bedragen kunnen dan flink oplopen. Een aansprakelijkheidsverzekering kost u maar een paar euro per maand en zo voorkomt u dat u de schade uit eigen zak moet betalen.

Wij kunnen een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Woonverzekering

Uw woning is uw thuisbasis. Of u nu eigenaar bent of huurder bent van deze woning. Uw woning is de plek voor uzelf en/of voor uw gezin. Dan vindt u het vast fijn dat uw woning en uw inrichting goed verzekerd zijn tegen brand, diefstal en waterschade.

Reisverzekering

Een reisverzekering dekt de extra kosten die u tijdens uw reis maakt door een onverwachte gebeurtenis. Bijvoorbeeld als u ziek wordt, niet mag reizen en daardoor langer in het buitenland moet verblijven. 

Een reisverzekering afsluiten is op zich geen kunst. Er zijn heel veel aanbieders van reisverzekeringen. Vergelijken is daarom wel verstandig. Wij kunnen de vergelijking voor u maken. De verschillende aanbieders hebben namelijk allerlei voorwaarden en voordelen ingebouwd. Door goed te vergelijken, vind je de goedkoopste reisverzekering. Wat voor de een de ideale reisverzekering is, is voor de ander misschien helemaal niet praktisch. Indien u meerdere vakanties per jaar boekt of voor gemakt kiest om niet ieder jaar een nieuwe reisverzekering af te sluiten, is het wellicht verstandig om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. 

Autoverzekering

In Nederland en vele andere landen is het voor een autobezitter wettelijk verplicht een autoverzekering te hebben. Hiervoor geldt dat minimaal een WA autoverzekering aangeschaft moet worden. Deze verzekering dekt namelijk de schade aan anderen. Iedereen kan hierdoor de weg betreden met de gedachte dat de schade vergoedt kan worden. Doordat het wettelijk verplicht is bent u dan ook strafbaar om te rijden zonder autoverzekering, zelfs om in het bezit te zijn van een auto zonder autoverzekering. 

Contactgegevens

De Lange Gangh 7A

1398 CV MUIDEN

0294 - 265 320

www.adviesbureau-deboer.nl

info@adviesbureau-deboer.nl

 

Nieuwsbrief

Enter your email to join our mailing list

logo erkend hypotheekadviseur

logo kifid

logo register belastingadviseurs