Woonverzekering

Uw woning is uw thuisbasis. Of u nu eigenaar bent of huurder bent van deze woning. Uw woning is de plek voor uzelf en/of voor uw gezin. Dan vindt u het vast fijn dat uw woning en uw inrichting goed verzekerd zijn tegen brand, diefstal en waterschade.

 Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering zijn uw spullen in uw woning verzekerd tegen schade of diefstal. Uw woning richt u in met spullen die voor u waarde hebben. Maar stel dat u te maken krijgt met brand, diefstal of waterschade? Dan zijn uw spullen beschadigd of zelfs helemaal weg. Samen kunnen wij via de inboedelverzekering er dan wel voor zorgen dat u vervangende spullen kunt kopen.

Opstalverzekering

Met een opstalverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw woning. Stel dat uw woning beschadigd door brand, storm of wateroverlast. Dan zou het een schrale troost zijn dat in ieder geval de financiële schade wordt vergoed. Zo kunt u weer ongestoort genieten van uw woning.

Kostbaarhedenverzekering

Uw inboedelverzekering verzekert uw bezittingen in huis. Maar wat als u met uw sieraden, instrumenten of dure camera naar buiten gaat? Met een kostbaarhedenverzekering zijn uw kostbaarheden binnen- en buitenshuis verzekerd. Computerapparatuur is niet meeverzekerd. De kostbaarhedenverzekering is een goede aanvullende verzekering op uw inboedelverzekering.

Contactgegevens

De Lange Gangh 7A

1398 CV MUIDEN

0294 - 265 320

www.adviesbureau-deboer.nl

info@adviesbureau-deboer.nl

 

Nieuwsbrief

Enter your email to join our mailing list

logo erkend hypotheekadviseur

logo kifid

logo register belastingadviseurs